Glassverketbolig | Beliggenhet Hopp til innhold

Et hjem der by møter fjord

Glassverkets plassering ytterst på Nøstodden gjør stedet til en synlig markør i Drammensfjorden. Den åpne og luftige beliggenheten gir lang sikt både innover mot byen og ut i det store, vakre fjordrommet.

Senk pulsen

Å bo her vil gi en følelse av å være omgitt av fjorden. Den hverdagslige roen og stillheten man kjenner på her ute, mens man ser byens lys spille i det fjerne, vil senke pulsen til hvilenivå.  

I vannkanten på Glassverket, beliggende «under» bydelen Åskollen, bor du fredfullt og idyllisk – ja, nærmest landlig. Det varierte, grønne og sosiale miljøet vi skal skape gjennom transformasjonen av dette området, vil gi et unikt tilskudd til boligmarkedet i Drammen.

Båtliv og topptur

I dag bor det rundt 7.000 mennesker i bydelen Tangen/Åskollen. I årene som kommer vil området gradvis smelte mer naturlig sammen med resten av byen, med Glassverket som et naturlig og levende møtepunkt med noen helt spesielle kvaliteter. Et hjem der by møter fjord.

Nærområdet gjør at dette allerede er et attraktivt sted å bo. På Åskollen finner du blant annet skole, barnehage, idrettsanlegg og dagligvarer. I området fins også båthavner, seilforening og fine badeplasser. Og skulle tilværelsen ved vannet medføre behov for noen ekstra høydemeter, er utgangspunktet perfekt for en topptur til Nordbykollen.

Åpne i Google Maps

Har du spørsmål?

Ta kontakt med våre meglere

Geir 2 595x595
Name
Geir Gundersen
E-mail
geir@dialogeiendom.no
Phone number
92 62 75 23
Helene 2 595x595
Name
Helene Hoven
E-mail
helene@dialogeiendom.no
Phone number
46 80 80 51
Ruth 2 595x595
Name
Ruth Helling
E-mail
ruth@dialogeiendom.no
Phone number
97 49 66 06
E Rlend NY2 Uten Lamp N Ettside2 595x595
Name
Erlend Skavlem
E-mail
erlend@dialogeiendom.no
Phone number
98 69 98 45